Reviews


4 stars after 47 reviews
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd optijd bezorgt en wij vinden het de lekkerste sushi uit de regio 2/17/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1) De bezorging deze keer kan beter. Een uur na de afgesproken tijd moet toch beter kunnen... 2) Plaatjes op de website geven je een beter idee van wat je bestelt... 2/15/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg tevreden! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet volledig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
50 minuten te laat bezorgd zonder bericht daarover. Na mijn telefoontje hoor ik dat er te weinig bezorg personeel is. Bestelling ook nog eens niet compleet en ook niet meer warm. Kortom twijfel of ik hier nog ga bestellen. 1/27/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/26/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben rond lunchtijd al een bestelling geplaatst voor 18:15 uur. Om 18:00 uur werden we gebeld dat het een kwartiertje later bezorgd zou worden vanwege de drukte. Netjes dat er gebeld werd, maar om 19:15 uur was de bestelling er nog steeds niet. Het filiaal 7 keer gebeld maar geen gehoor. Uiteindelijk werden we teruggebeld dat de bezorger niet bereikbaar was dus de medewerker kon ook niet aangeven waar het bleef. Uiteindelijk na lang wachten werd de bestelling geleverd. Dit bleek maar de helft van de bestelling te zijn. De andere helft moest nageleverd worden. Gezellig met elkaar eten zat er dus niet bij. Wat een domper!! 1/23/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2024
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke sushi, top 12/27/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk en snel bezorgd! 12/18/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi! 12/5/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de Sushi was weer heerlijk maar graag meer afbeeldingen op jullie website This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb in totaal 2 uur moeten wachten tot de sushi bezorgd was. Terwijl de optie zo snel mogelijk was ingevuld. 11/27/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten kwam bijna een uur later dan aangegeven! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas enorm lang moeten wachten op de sushi, om 18:06 besteld met als keuze ZSM (waarbij de verwachte levertijd 19:00 zou zijn) en om 20:00 nog geen eten. Na telefonisch contact de bestelling geannuleerd, erg zonde! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 1.5 uur was de bestelling nog niet bezorgd terwijl er werd aangegeven dat deze er met ong. 45minuten zou zijn. Na 2x bellen uiteindelijk de bestelling zelf maar opgehaald. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker als gewoonlijk helaas 50 minuten later bezorgd dan afgesproken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer helemaal goed!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dol op Mushi Sushi, altijd snel en zeer goede sushi. Ik mis wel de plaatjes van de sushiboxen op de website This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kon het verschil niet zien tussen groot en klein. 9/4/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/29/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geprobeerd te bestellen 30 minuten voor sluiten voor afhalen. We konden er 10 minuten voor sluiting zijn. Dit ging op de website niet meer. Locatie gebeld. Werd eerst niet opgenomen. 2 minuten later terug gebeld, was zeker nog mogelijk. Ze bleven zelfs iets langer open voor ons en ze verzonnen een work around om toch via de website te betalen. Daarna erg lekkere sushi gegeven van hele aardige medewerkers 8/18/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit kan ik niet beoordelen. Ik werd een uur en 10min nadat ik de bestelling heb geplaatst gebeld met de mededeling dat er geen bezorgers zijn. Dit kan gebeuren maar jammer dat je dit pas te horen krijgt wanneer je al langer dan een uur wacht op je eten. 8/14/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De prijs is aan de stevige kant in vergelijking met andere aanbieders van dezelfde kwaliteit. 7/31/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede bezorger! 7/27/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vind deze website minder prettig werken. Er was een stukje ebi roll te weinig(7 ipv 8), dat was een beetje jammer! 7/24/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat jammer dat de website geen afbeeldingen meer laat zien van de te bestellen schotels. het is natuurlijk maar een momentopname, maar het geeft een goede indruk. 7/20/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het kan aan ons liggen. En dat ik verkeerd besteld heb maar. En we hebben al heel wat keren besteld. Maar het viel dit keer zo tegen qua hoeveelheid, kwaliteit, knapprigheid van de gefrituurde delen enz enz. Een paar doorgekookte edamame bonen. In een klein bakje. En dat voor 44,- euro?? Komt dit nu allemaal door dat ons geld minder waard is geworden. Zo drijf je je zelf de markt uit . Maar dat vind ik! Jammer! 7/8/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde een uur extra voordat de bezorger er was (18.45u besteld en pas 20.30u geleverd) zelfs na een half uur te laat, en een telefoontje van mijn kant …geen spoedige reactie, duurde toen nog 30min. Het lijkt alsof op de site de “route” te volgen is, maar deze bleef maar in de “bereidingsstand” staan. De paar warme gerechten waren veel te veel afgekoeld. Er zaten geen stokjes, sojasaus, wasabi bij… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas , 2 sushibowls besteld. Ingrediënten waren compleet door elkaar gehaald. Ik had een sushi bowl met bieten en zalm en slamix, ik had alleen rijst en de kip van de andere bowl zat hierin en de andere zat de zalm in. Erg slordig, terwijl de bestelling duidelijk was! 6/9/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, bestellen hier altijd als we sushi willen eten, elke bestelling is top 5/20/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 5/12/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je bij Mushi besteld weet je altijd dat het goed zit. Altijd heerlijk, op tijd af te halen en fijn contact. 5/10/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de warme sushi lauw was ,,, en dat ik een een niet om kwart voor 8 eten werd bezorgt maar om half 9 5/8/2023
Mushi Sushi Stephensonstraat 17-3 0627875506
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 keer telefonisch contact opgenomen 1ste keer omdat Eten niet op het aangegeven tijdstip bezorgd werd. 2de keer omdat Bestelling niet compleet was, 1 grote box was ik de auto blijven liggen. Niet alle sushi was vers. Vorige keer was de smaak en de kwaliteit veel beter. Iedereen heeft buikklachten die avond gehad. Erg jammer. 5/6/2023
Mushi Sushi 4 stars after 47 reviews
Mushi Sushi